Vanaf mijn 12e stond ik in de donkere kamer van mijn vader en fotografeerde ik met mijn eerste Nikon camera. De stap om de Fotovakschool te gaan doen was natuurlijk zo gemaakt. Alleen had ik de uitdaging om met mijn Mavo diploma een HBO opleiding te gaan doen. Met een ijzersterke portfolio hebben de leerkrachten mij aangenomen en gezegd mij in de gaten te houden anders vloog ik eruit. Ik heb er met trots 5 jaar over gedaan ipv de gestelde 4 jaar. Daarna ben ik voor mijzelf begonnen. Mijn roots liggen in Hoorn en kom er regelmatig. Verder reis ik erg graag voor mooie opdrachten op locatie. Zelfs in Zwitserland mogen wonen en werken.

Met een studio en kantoor in Voorhout, ’t Soldaatje, is het heerlijk om mensen te ontvangen en vastleggen in al hun puurheid. Pubers hebben mij ook gevonden, want wie heeft er nu mooie foto’s van zichzelf tijdens de puberteit?

Naast tijdloze portretten zakelijk en privé fotografeer ik interieurs en exterieurs en op de bouw loop ik rond om de verbouwing te volgen.

30 jaar vakvrouw en met trots gediplomeerd fotograaf.

Ik zie je graag in de studio of op locatie!

Groeten,

Lieneke Laan